از مزایای برجسته نرم افزار حسابداری قرض الحسنه خانوادگی بایوتک می توان موارد زیر را بر شمرد:
دارای محیطی انعطاف پذیر، بسیار ساده ، و زیبا.
پشتیبانی رایگان بصورت مادام العمر
جامع ترین سیستم گزارشات
قابلیت ارسال صورتحساب مشتریان از طریق ایمیل و اس ام اس بدون نیاز به سخت افزار های جانبی
قابلیت اطلاع رسانی از طریق اس ام اس
خروج اطلاعات گزارشات در قالب word , excell , pdf
کاهش خطای تایپ توسط سیستم هوشمند کنترل اطلاعات
مدیریت و حسابداری سیستم بدون نیاز به دانش حسابداری
قابلیت استفاده چند کاربر بصورت همزمان
بهره گیری از پایگاه داده microsoft access
بهره گیری از تکنولوژی های روز Microsoft
قابلیت ایجاد نسخه پشتیبان و بازسازی اطلاعات
کنترل هوشمند مانده حساب اعضا و مانده حساب های بانکی صندوق
پرداخت وام و بازپرداخت اقساط و دفترجه اقساط
قابلیت تعریف ضامن برای وام ها
قابلیت اصلاح اسناد ثبت شده توسط مدیر
قابلیت مدیریت چند صندوق بصورت همزمان
قابلیت استفاده در ویندوز های xp – vista- 7 و ویندوز محبوب ۸
قابل نصب بر روی سیستم های ۳۲bit و ۶۴bit
و…
قابلیت های نرم افزار:
منوی واریز و برداشت های خاص صندوق
گزارش ریز حساب واریز و برداشت های خاص
قابلیت ویرایش تاریخ واریز و برداشت از حساب ها
گزارش ریز حساب چک های پاس شده
تراز مالی صندوق
دکمه های میانبر ویژه
قابلیت ویرایش تاریخ پرداخت وام و بازپرداخت اقساط
تراز مالی اعضا
واریز وجه چک های دریافتی حساب اعضا بصورت مستقیم
محاسبه کارمزد وام ها
قابلیت اصلاح همه تراکنش ها
قابلیت افزودن توضیحات در بازپرداخت وام ها
بروز رسانی و دریافت راهنمای نرم افزار از طریق منوی شروع
محاسبه کارمزد وام بصورت دستی
قابلیت معرفی حساب بانک برای صندوق
گزارش موجودی بانک
پشتیبانی از قفل سخت افزاری
قابلیت فعالسازی بصورت دائمی
گزارش وام ها
ارسال تراز مالی اعضا از طریق ایمیل
قابلیت استفاده از کلید های ترکیبی کیبورد برای اجرای دستورات
قابلیت ویرایش لیست افراد قرعه کشی
گزارش لیست اعضای صندوق
گزارش لیست حساب های صندوق
گزارش لیست کارمزد ها
قابلیت انتقال وجه بین حساب های بانکی
قابلیت ویرایش حساب اعضا
قابلیت ویرایش کد ملی مشتریان صندوق
قابلیت واریز و برداشت گروهی
قابلیت انتخاب گروه در واریز و برداشت گروهی
گزارش لیست وام های پرداختی
کنترل هوشمند خطاها
صندوق پول های متفرقه
مناسب برای استفاده در نمایشگر های لمسی
گزارش ریز حساب صندوق بر اساس نوع تراکنش
دفترچه اقساط وام
خلاصه حساب مشتری
قابلیت ایجاد بک آپ اتوماتیک
قابلیت حذف تراکنش ها در اصلاح کل
امکان پرداخت وام با چک
گزارش اقساط معوق
تفکیک وام های تسویه شده و جاری در منوی جستجوی وام ها
قابلیت تسهیم سود حسابها بتفکیک نوع حساب
قابلیت ویرایش و حذف چک های پاس شده
افزوده شدن جمع بگزارش ریز مانده حسابها
قابلیت افزوده شدن مبلغ کارمزد به مبلغ وام
تغییرات نرم افزار قرض الحسنه خانوادگی بایوتک ۲۰۱۳ پس از آپدیت ۲۵:
قابلیت چاپ دفترچه حساب
قابلیت چاپ کارت عضویت در صندوق
نمایش شناسه واریز در دفترچه اقساط و گزارش ریز حساب صندوق
قابلیت انتخاب فونت دلخواه برای گزارشات برنامه
قابلیت ارسال sms مشتریان
قابلیت تعیین نوبت وام
قابلیت تعیین توضیحات برای ضامن وام ها
قابلیت نمایش میانگین حساب
مشاهده تغییرات آپدیت ها
نظرات شما پس از بررسی درصورت امکان ، در آپدیت های بعدی برنامه اضافه خواهد شد!
منتظر آپدیت های بعدی باشید.
برای استفاده باید نرم افزار مورد نظر را از سایت فروشنده دانلود نمایید.
برای این تخفیف ارائه پرینت الزامی نیست، حتما کد تخفیف را همراه داشته باشید.
چرا صندوق قرضالحسنه فامیلی؟
یک صندوق قرضالحسنه خانوادگی میتواند شما را در بسیاری از مواقع از مراجعه به بانک و موسسات مالی برای دریافت یک وام برای رفع ضرورتهای جزئی بینیاز کند و دنگ و فنگ بانک رفتن را ندارد.
همین دو دلیل کافی است که راهاندازی یک صندوق فامیلی را توصیه کنیم اما در کنار آن افزایش روحیه همکاری و همیاری و فراهم کردن امکان پساندازهای کوچک و تبدیل به یک سرمایه متوسط هم کارکردهای دیگری است که باعث میشود یک صندوق فامیلی توجیهپذیر باشد. یکی از ویژگیهای عمده قرضالحسنه قابلیت همگانی بودن و اجرایی بودن آن در تمامی جمعهای کوچک خانوادههاست.
چگونه یک صندوق خانوادگی تاسیس کنيم؟
اولین گام برای تشکیل یک صندوق قرضالحسنه خانوادگی نوشتن اساسنامه است. برای اینکه این اساسنامه نوشته شود لازم است پنج یا هفت نفر از اعضای فامیل که قصد عضویت در صندوق را دارند با رای بقیه اعضا انتخاب شوند. این افراد باید در مورد تبصرهها و بندهای اساسنامه به توافق برسند،البته به این معنی نیست که بقیه افرادی که جزو پنج یاهفت نفر نیستند، نمیتوانند نظر بدهند؛ آنها هم میتوانند نظر بدهند و در تدوین اساسنامه نقش داشته باشند اما نهایتا امضای اعضای انتخاب شده به اساسنامه اعتبار میدهد.
آنچه باید در اساسنامه مورد توجه قرار بگیرد؟
اولین چیزی که در اساسنامه باید مورد توجه قرار بگیرد مشخص شدن مبلغ واریزی هر فرد عضو صندوق است. این مبلغ میتواند برای همه یکسان باشد یا اینکه میشود چند دستهبندی بر اساس پول واریزی افراد انجام داد که همه بتوانند مشارکت کنند اما به هر حال این سقفها و دستهبندی هم باید مشخص شود. دومین نکته مهم این است که باید پرداخت وام به اعضا از زمان تاسیس صندوق به مدت 6یا12ماه به صلاحدید هیات مدیره متوقف باشد.
پس از این مدت توقف وام 6 یا 12 ماهه هریک از اعضا میتواند درخواست وام کنند. سقف وام پرداختی نسبت به توافق اعضای اصلی پنج تا هفت نفر است اما بهتر است قواعدی هم رعایت شود مثلا اگر سال اول پرداخت حق عضویت ماهانه 100 هزارتومان است بهتر است سقف وام پرداختی از یک میلیون تومان بیشتر نباشد. یک نکته مهم اینکه مبلغی بهعنوان رسوب صندوق درنظرگرفته شود تا هم موجودی صندوق از آن مبلغ کمتر نباشد و هم در مواقع ضرورت امکان دادن وامهای خارج از نوبت و ضروری به خانوادهها وجود داشته باشد.
مبلغ ماهانه هم بهتر است به صورت دورهای افزایش یابد البته نسبت به توان پرداخت اعضا میتواند کاهش هم داشته باشد. برگزاری مجمع سالیانه برای باز نگری فعالیتهای اعضا و انتخاب دو یا سه نفر به عنوان بازرس هم نکاتی است که باید در نظر داشته باشید. مبلغ وامهای پرداختی هم نباید افزایش یابد مگر اینکه حق عضویت ماهانه افزایش یافته باشد.
چگونه اعضای جدید جذب کنیم؟
یکی از مواردی که باید در اساسنامه مورد توجه قرار گیرد چگونگی جذب اعضای جدید است. برخی از اعضای فامیلی ممکن است از اول مخالف تاسیس این صندوق باشند اما در یک مقطعی بخواهند عضو شوند. بهتر است برای اینکه توان وام دهی صندوق افزایش یابد و امکان جایگزينی اعضای جدید با کسانی که احیانا وسط کار از صندوق خارج میشوند وجود داشته باشد راهی برای جذب اعضای جدید پیشبینی کنید.
در حالت معمول اعضای جدید میتوانند با پرداخت کلیه حق عضویت به صورت یکجا به عضویت درآیند ولی تا مدتی حق رای دادن نداشته باشند یا اینکه نصف مبلغ حق عضویت را همان ابتدای کار پرداخت کنند و درخواست وام کنند. یا اینکه اعضای جدید میتوانند روند سال ابتدایی مجمع را ادامه دهند یعنی با همان حق عضویت سال اول عضو شوند و تا سقف وام اولیه وام بگیرند. بهاین ترتیب میتوان از محل مبلغ جمعآوری شده مبالغ مناسبی را به سایر اعضای صندوق اختصاص داد.
جلسات منظم تشکیل دهید
یکی از توصیههای مهم برای بقا و ادامه فعالیت صندوقهای خانوادگی این است که اعضای صندوق جلسات منظم ماهانه تشکیل دهند و از نظرات همه در پیشبرد کارها استفاده شود. تجربه نشان داده منفعل شدن این جلسات کم کم باعث میشود کار صندوق هم با رکود مواجه شود.
دخل و خرج را مدیریت کنید
از آنجا که نظارت بر منابع و مصارف موجودی قرضالحسنههای کوچک کار چندان پیچیدهای نیست در صورتی که حسابدار و مسئول حسابرسی به طور مستمر بر منابع و مصارف نظارت کنند مشکل کسری بودجه پیش نخواهد آمد. البته این در صورتی است که کلیه اعضا هم به تعهدات خود پایبند بوده و حق عضویت و اقساط خود را به موقع پرداخت کنند. در هر صورت باید منابع و مصارف صندوق به دقت مورد بررسی قرار گیرد تا پول سرعت گردش خود را حفظ کند. تعهدات جدید را تنها زمانی به صندوق تحمیل کنید که منابع آن را جذب کرده باشید.
کارمزد تعیین کنيد
یکی از مواردی که باعث شکست کار صندوقهای قرضالحسنه فامیلی میشود تعیین نکردن کارمزد است. حتما یک کارمزد بین سه تا چهار درصد تعیین کنید. داشتن یک نرم افزار ساده و یک نفر کارمند نیمی از ضرورتهای ادامه کار است و هزینه آنها هم باید از محل این کارمزد تامین شود.
فرق صندوق فامیلی با صندوقهای قرضالحسنه
صندوق قرضالحسنه فامیلی با صندوقهایی که با نام صندوق قرضالحسنه فعالیت میکنند از نظر کارکرد تفاوت دارند. فعالیت صندوقهای فامیلی نمیتواند آنقدر گسترش یابد که افراد غیر فامیل را هم پوشش دهد و نیازی هم به مجوز ندارد. تمام کسانی که از یک صندوق خانوادگی وام میگیرند عضو آن هستند و در تاسیس آن نقش داشتهاند اما صندوقهای محلی مانند یک بانک عمل میکنند. آنها نیاز به مجوز دارند.
برای اینکه مطمئن باشید که یک صندوق محلی به تعهدش در مقابل شما عمل میکند یک راه بیشتر ندارید. بانك مركزي برای ساماندهي صندوقهاي قرضالحسنه سراسر كشور، مديران كليه صندوقهاي قرضالحسنه را موظف کرده مشخصات صندوق تحت نظرشان را در سامانه اين بانك درج و كد رهگيري دريافت كنند. شما هم قبل از اینکه در یک صندوق سپردهگذاری کنید سری به سامانه اینترنتی بانک مرکزی بزنید. اگر نام صندوق مورد نظرتان در لیست نبود، ریسک نکنيد.
یک نکته مهم دیگر به تاریخ مجوز هم دقت کنید. مجوزهای این صندوقها یک سال یک بار باید تمدید شود، بعضی از آنها با مجوزی کار میکنند که سالها قبل داشتهاند و آن را تمدید نکردهاند. این یعنی آن صندوق مجوز ندارد. برخی صندوقها به اسم صندوق قرضالحسنه به انجام انواع معاملات بانکی از قبیل فروش اقساطی، سلف، جعاله، اجاره به شرط تملیک، مشارکت و... اقدام میکنند و جالب اینکه غالب منابع این معاملات را از محل سپردههای قرضالحسنه فراهم میآورند که در برابر آنها هیچ سودی به صاحبان سپرده نمیپردازند.
وقتی دیدید صندوقی این کار را میکند بدانيد که نشانهای از کلاهبرداری را مشاهده کردهاید پس سپردهتان را در چنین صندوقی نگه ندارید. خیلیها هم زیر تابلو درج کردهاند «زیر نظر بانک مرکزی» نوشتن این جمله روی تابلو به هیچ وجه نمیتواند نشانهای از قانونی بودن باشد.
اعضای فامیل میتوانند با تاسیس یک صندوق قرضالحسنه خانوادگی هم از دست کلاهبرداران فرار کنند و هم رفت و آمدهای بینتیجه به شعب بانکها را كاهش دهند. برای این كار مهمترین قدم پس از تهیه اساسنامه، حسابداری صندوق است که میتوانید در این زمینه از نرم افزار حسابداری صندوق قرض الحسنه فامیلی بایوتک
برای ارسال دیدگاه باید ثبت نام کرده یا وارد حساب کاربری خود شوید.